About

Benieuwd wie het gezicht is achter LeoniRosanne.nl?
Nou dat ben ik, zoals de naam al zegt ben ik Leoni Rosanne (roepnaam Leoni). Op dit moment ben ik 25 jaar oud, maar 13 januari wordt ik alweer een jaartje ouder. Ongeveer 4 jaar geleden ben ik begonnen aan een tweede studie. Dit werd de deeltijdstudie Journalistiek. Een leuke studie, maar toch niet helemaal mijn ding. Plus het was na een jaar niet meer te combineren met mijn andere studie (fysiotherapie). Vandaar dat ik na een jaartje alweer ben gestopt helaas. Toch bleef ik het missen om artikelen te schrijven. Daarom ben ik twee jaar geleden begonnen met een reisblog (www.justtravelme.nl). Nu ben ik eigenlijk de laatste tijd niet meer heel veel aan het reizen en daarom heb ik te weinig inspiratie voor nieuwe artikelen. Maar ja waar moet ik dan over schrijven? Nou dat kon niks anders worden dan schrijven over mijn tweede hobby: kleding en mode.

Toen ik jong was, had ik eigenlijk niet zoveel met de mode en kleding. Pas na mijn middelbare schooltijd begon ik mij daar steeds meer in te interesseren. Probleem was dat ik fysiotherapie studeerde en je hier voornamelijk makkelijke kleding aan moest. Tis namelijk niet echt handig om telkens panty’s uit te trekken bij iedere les. Daarom kon ik niet echt aan wat ik graag wou. Gelukkig is dat nu wel het geval.

Hoe zou ik mijzelf omschrijven: rustig, creatief, lief, sociaal, dromer. Dit zijn wel de woorden die ik uit zou kiezen. Mijn kledingstijl is hier ook wel aan af te leiden. Ik hou ervan om één afwijkend kledingstuk aan te doen en dit te combineren met wat rustige items. Daarnaast vind ik het heerlijk om de mode te volgen, maar ik wil dan graag het wel net een beetje anders doen. Het liefst pas ik een kledingstuk aan, zodat het net een beetje meer Leoni is. Bijvoorbeeld door een jasje te beschilderen zodat ik een one of a kind item heb.

Leave a Reply