Outfit of the week: week 1

Hoera het is alweer 2018. Het afgelopen jaar is weer mega snel gegaan en vooral de laatste weken zijn erg snel gegaan. Daarom heb ik ook even geen outfits gepost. Ik ben namelijk verhuisd, heb een nieuwe baan en daarbij kwamen ook nog de feestdagen. Je zal misschien verwachten dat dit dan een verlate kerstoutfit is, maar met kerst heb ik vooral gewerkt. Daarom gaan we gewoon weer normaal verder in het nieuwe jaar. Mijn outfit of the week: week 1.

Ik heb dit keer gekozen voor een simpele outfit. Op dit moment heb ik het erg druk en daarom is het wel eens fijn om gewoon wat makkelijks aan te hebben. Alleen de hakken erbij waren niet heel handig gekozen, want heb die dag flink wat afgelopen. Maar ach het moest maar. Ik vond ze er namelijk wel erg leuk bij staan.
Natuurlijk heb ik niet de hele dag zonder jas gelopen. Dat kon echt niet met het weer deze week. Alles voor de foto héh! Daarom ook nog even een laatste foto met jas. Ik had deze dag een teddjas aan, omdat ik vond dat het er leuk bij stond. Plus mijn jasje is behoorlijk lang en ik vind het altijd nogal stom als je er dan een korte jas boven draagt. Dan komt het er zo onderuit hangen. Vandaar vandaag de keuze voor een lange jas.

Jas: Primark
Schoenen: Zalando
Broek: Primark
Shirt: Action
Jasje: Alieexpress

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: