Outfit of the week: week 2

Het is weer vrijdag en dat betekend outfitfoto’s. Of ja en ook natuurlijk weekend! Belangrijker eigenlijk nog. Zoals ik vorige week al heb aangegeven heb ik niet heel veel tijd gehad deze week. Ik ben nog net begonnen aan een nieuwe baan en daarnaast was ook ook nog eens ziek helaas. Gelukkig heb ik ergens nog even een gaatje gevonden en daarom heb ik ook deze week weer gewoon een outfit post. Outfit of the week: week 2.

Het was de afgelopen week weer niet echt top weer en als je daarnaast ook nog eens niet al te veel tijd hebt, dan ga je al snel toch weer richting een comfi outfit. Ook wel eens lekker toch! Als ik voor comfortabel ga, dan wil ik toch er ook wel een beetje leuk uitzien. Kijk als ik de deur niet uit moet dan loop ik gerust in een joggingbroek, maar ja de straat ermee op vind ik toch een beetje te ver gaan. Daarom kies ik vaak voor een spijkerbroek. Dit keer koos ik voor een ripped jeans van de Primark. Ik heb heel veel broeken van de Primark, omdat ze lekker goedkoop zijn en daarnaast heerlijk zitten. Dit is een high waisted broek. Mijn favoriete model!

Naast de ripped jeans heb ik een groene parka aan. Ook van de Primark. Echt ik ben verliefd op parka’s als het aankomt op comfortabele outfits. Ze staan leuk, maar zitten daarnaast ook nog eens heerlijk. De schoenen die ik aanheb, zijn eigenlijk mijn werkschoenen. Het zijn enkellaarsjes van Zalando. Ik wil altijd lekker zittende werkschoenen met hak, maar ze moeten er daarnaast ook nog mooi uitzien. Het zijn enkellaarsjes met kleine bandjes erom heen om ze wat meer country te maken.

Ripped jeans: Primark
Parka: Primark
Schoenen: Zalando

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: