Outfit of the week: week 3

Het is weer tijd voor mijn outfit van deze week. Het was een aparte week. Niet heel erg koud, maar ook absoluut niet warm. Ik heb de hele week veel gewerkt en dus niet veel bijzondere outfits aangehad. Ik werk overdag en eigenlijk hoef ik dus alleen wat aan te trekken om naar het werk te fietsen. Dat is 10 minuten en op t werk heb ik toch mijn werkkleding (een rood jurkje met zwarte panty, best leuk!). Meestal ben ik erg lui en ga ik gewoon in mijn werkkleding op de fiets. Of ik schiet een joggingbroek aan en kleed mij op het werk om. ’s avonds als ik thuiskom blijft het vaak bij een joggingbroek. Niet zo heel goed bezig dus op het gebied van kleding. Toch ben ik nog even op pad geweest voor het maken van een outfitfoto. Mijn outfit van week 3!

Omdat het op mijn vrije dagje heerlijk weer war besloot ik een stuk langs de Amstel te gaan wandelen. Tijd dus om een leuke, maar toch comfortabele en warme outfit uit te zoeken. Uiteraard had ik ook een winterjas aan, maar die lag even aan de kant tijdens het maken van deze foto’s.

Ik heb gekozen voor een combinatie van zwart en panterprint. Deze print is helemaal in, maar niet heel erg mijn ding. Je moet het goed combineren, want anders ziet het er meteen ordinair uit. Dit is dan ook mijn enige kledingstuk met panterprint die ik heb. De broek is afkomstig van Alieexpress en is gemaakt van een dun stofje. Hij zit heel lekker en is ook prima van kwaliteit.

De enkellaarsjes met veters zijn van H&M en draag ik erg vaak. Het zijn schoenen met een laklaagje veters en een rits. Vooral die rits is erg fijn! Omdat de laarsjes zwart zijn combineer is ze bij bijna alles. Altijd handig die kledingstukken die je overal bij aan kan.

De trui is een gebreide trui van de Primark. Er zitten veters in de mouwen, dat was voor mij de reden om deze trui te kopen. Ik ben namelijk niet echt van de gebreide truien. Ik weet niet, ze kunnen erg leuk staan maar het is gewoon niet echt mijn ding. Deze was een uitzondering, want het zit gewoon erg lekker en met de veters erbij maakt het het wat speelser. Helaas is de trui niet echt geschikt voor de wasmachine en wordt het toch redelijk snel lelijk. Jammer, want daarom draag ik hem niet zo vaak.

Trui: Primark (?)
Broek: ALieexpress (8 euro)
Schoenen: H&M (34,95)

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: