Outfit of the week: week 31

Het is de afgelopen tijd flink stil geweest op deze blog. Sorry hiervoor! Er zijn de afgelopen maanden veel dingen gebeurd die ervoor zorgden dat ik mijn prioriteiten even ergens anders moest hebben. Zo ben ik onder andere verhuisd van Amsterdam naar Den Haag en ben ik van een flexibel 0-urencontract gegaan naar een fulltime contract. Allemaal flink wennen dus en het heeft daarom ook even een tijdje gekost voordat ik mijn ritme weer een beetje gevonden had. Dit is nog steeds niet helemaal het geval, maar het gaat beter. Daarom was het tijd om deze blog weer op te pakken. De afgelopen tijd heb ik alleen wat aandacht besteed aan Justtravelme, maar nu mag deze site ook weer meedoen. Om te beginnen weer een outfit of the week: week 31.

Het was de afgelopen weken ontzettend warm en daarom was ik blij met een weekje net iets koudere temperaturen. Nog steeds was het de afgelopen week wel heet, maar geen hittegolf gelukkig weer. Ik moest de hele week werken en heb daarom telkens maar een simpel shortje aangedaan met shirtje. Op maandag was ik vrij en vond ik het tijd om eens richting het strand te fietsen.

Eigenlijk trek ik ook naar het strand meestal een shortje en shirtje aan, maar vandaag ben ik eens mijn kledingkast ingedoken op zoek naar iets leukers. Daar kwam ik dit witte jurkje tegen. Vorig jaar gekocht en nog nooit aangehad. Het nadeel met dit soort jurkjes is, dat ze best wel een beetje doorschijnen. Niet heel fijn dus, maar naar het strand met een bikini eronder vind ik wel kunnen. Uiteraard heb ik van te voren even een paar foto’s gemaakt.

Ik combineerde het jurkje met een paar neppe Dr Martens. Helaas iets te klein en ik zou graag echte willen, maar eerst maar even op mijn salaris wachten. Ik hou ervan om schoenen te dragen met losse veters en dat deed ik nu ook weer. Dat ziet er net iets leuker en vlotter uit vind ik.

Jurkje: H&M (9,95)
Schoenen: Lightinthebox (19,50)
Bikini: H&M (24,95)

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: