Outfit of the week: week 32

Het is weer vrijdag en dus is het weer tijd voor: Outfit of the week: week 32. Dit keer een outfit van het begin van de week. De afgelopen dagen is het slecht weer, maar dat was aan het begin van de week wel anders. Het was de eerste dagen namelijk bloedheet. Zo ook zaterdag. Ik ging naar een festival in Eindhoven en zocht een outfit die er leuk uitzag, maar ook niet te warm was. Het was namelijk 35 graden en vaak is er weinig schaduw op een festival. Probleem is alleen dat het tot laat zou duren en we na afloop ook nog zouden wachten. Het zou dus flink afkoelen nog. Benieuwd wat ik aanhad?

 

Ik koos voor een jumpsuit met lange mouwen van de C&A. Zo had ik toch blote benen, maar zou het ook niet te koud zijn ’s nachts. Ik kwam deze jumpsuit laatst tegen en moest hem gewoon meenemen voor die 15 euro. Helaas was mijn maat er niet meer, dus heb ik mijzelf in een maatje kleiner gepropt. Gelukkig paste dat.

Ik combineerde de jumpsuit met mijn nieuwe Dr. Martens in het lakzwart. Ik vind Dr. Martens altijd perfect voor festivals, omdat ze heerlijk lopen en er ontzettend leuk uitzien onder een rokje of jumpsuit zoals nu.

Helaas heb ik deze jumpsuit alleen deze dag aan kunnen hebben, want ik ben er namelijk uitgescheurd.. Hoe dan? Nou wij bleven na afloop nog een tijd wachten en toen wij terugkwamen was het parkeerterrein afgesloten met een hoog hek. Aangezien het midden in de nacht was, zat er niet veel anders op dan erover heen te klimmen. Gelukkig was er aan de andere kant wel een knop om het hek te openen. We konden dus naar huis, maar het heeft mij wel mijn jumpsuit gekost. Helaas, want hij zat heerlijk!

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: