Outfit of the week: week 33

De vrijdag is de afgelopen weken outfit-dag geweest en dat blijft ook de komende tijd nog zo. Ook vandaag weer een redelijk zomerse outfit. Een paar weken geleden was ik op zoek naar een leuke outfit om aan de doen naar opnames van The Voice of Holland. Normaal ga ik vaak naar festivals en optredens, maar dat is altijd lang staan. Hakken is dan geen goed idee. Bij deze opnames zit je alleen maar. De kans dus om weer eens hakken aan te trekken. Benieuwd wat mijn outfit of the week: week 33 is?

Ik koos voor een leren rokje van de Primark. Ik ben erg van de rokjes, maar ben ook nogal lomp. Bij festivals enzo moet je lang wachten, dus dan is het altijd een uitdaging om der netjes bij te zitten. Nu was het zitten op een stoel. Mooie kans dus om mijn leren rokje aan te trekken. Hij zit erg fijn en is een wat hoger model. Prettig, want ik vind rokje op de heupen niet lekker zitten.

Daarnaast wou ik een opvallend shirt maar niet te druk. Ook moest het niet te bloot zijn, want een leren rok moet je degelijk combineren. Lastig want ik had niet echt bijpassende shirts. Tot ik de Primark binnenliep en dit BAE shirt tegenkwam. Grappig shirt en voor 3 euro kon ik hem niet laten liggen. Ik heb een grote maat genomen, zodat het shirtje wat losser zit en dus wat uit mijn rok kan komen. Daarnaast heb ik de mouwtjes omgeslagen. Ziet er net wat vlotter uit.

Als schoenen heb ik een paar hakken die ik vorig jaar kocht. Het zijn gewoon fijne schoenen om op te lopen met een niet al te hoge hak. Fijn, want ik ben niet zo held op hakken. Nadeel van lang zijn, is dat je toch niet zo snel voor hakken kiest. Ik tenminste niet.

Rokje: Primark 14 euro
Shirt Primark: 3 euro
Hakken: ?

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: