Welkom

Welkom allemaal op mijn blog!

Dit is mijn eerste bericht op mijn nieuwe blog en daarom leek het mij een goed plan om mijzelf voor te stellen en wat te vertellen over deze blog.
Ik ben Leoni en ben 25 jaar oud. Ongeveer vier jaar geleden ben ik als tweede studie journalistiek gaan studeren. Een leuke studie, maar niet helemaal wat ik precies wou. Daarnaast was het niet te doen om twee studies tegelijk te gaan doen en ben ik na een jaar gestopt. Toch bleef het kriebelen om stukken te schrijven en daarom ben ik twee jaar geleden begonnen met een reisblog (www.justtravelme.nl). Nu is en blijft reizen een hobby, maar na een half jaar in het buitenland te hebben gewoond heb ik op dit moment niet echt veel zin meer om op reis te gaan. Toch mis ik het schrijven van artikelen wel en dus ben ik op zoek gegaan naar een onderwerp voor een nieuwe blog.

Reizen is mijn hobby, maar ik heb nog een hobby/interesse die eigenlijk nog veel groter is. Dat is kleding, ik vind het geweldig om op zoek te gaan naar leuke items en deze dan te combineren. Ook is het heerlijk om creatief bezig te zijn en om eigen kleding aan te passen. Zo heb ik originele kleding waar niet iedereen mee loopt. Uiteraard wel gecombineerd met de laatste mode. Je wil er niet bij lopen als een kerstboom namelijk! Mijn kledingstijl valt te omschrijven als: de laatste mode, maar dan net een tikje anders.
Het doel van deze blog is om leuke artikelen te delen over de laatste trends, outfits en advies. Verder lijkt het mij super om ook mijn laatste creaties te laten zien met een aantal tutorials zodat je eventueel ook zelf aan de slag kan. Op dit moment is de planning dat er iedere maandag en vrijdag een nieuw artikel online komt.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: