Mijn favoriete najaarsschoenen

Wat een drama weer was het vorige week. Gelukkig heb ik de laatste tijd weer flink wat schoenen gekocht (oeps!) en kunnen de gympen weer de kast in. In de winter en herfst vind ik het heerlijk om laarsjes te dragen. Omdat ik de laatste tijd veel nieuwe schoenen heb gehaald, leek het mij leuk om hier mijn favoriete schoenen eens op een rijtje te zetten. Daarom vandaag mijn favoriete najaarsschoenen.

Glitterlaarsjes
Twee weken geleden liep ik door de Primark in Amsterdam en was ik op zoek naar zilveren laarsjes. Helaas waren die niet te vinden, maar ik kwam wel andere fantastische schoenen tegen. Namelijk een zwart glimmend enkellaarsje. Die moest ik natuurlijk meteen meenemen, want ik ben gek op opvallend! Gelukkig waren ze niet zo duur en was er nog 1 paar in mijn maat. Deze schoenen heb ik vooral gekocht om tijdens de feestdagen te dragen, maar ik heb ze nu eigenlijk ook al heel veel aan. Omdat ze zo opvallend zijn, combineer ik ze vooral met basic zwarte kleding.Primark, 19 euro

Zwarte combatschoenen
In de winter draag ik meestel laarsjes, maar ik vond het ook wel tof om een combi gymp/laars te hebben. Nu vind ik Dr. Martens echt heel gaaf, maar dat is behoorlijk boven mijn budget. Ik was dus op zoek naar een beetje dezelfde stijl, maar geen namaak. Toen ik deze schoenen bij de H&M tegenkwam, was ik meteen verliefd. Eigenlijk draag ik deze schoenen echt bijna iedere dag. Ze lopen namelijk heerlijk en ik vind ze erg mooi.H&M, 35 euro

Zwarte overknee laarzen
De gaafste schoenen kocht ik ongeveer een maandje geleden op United Wardrobe (mijn favoriete website). Deze overknee laarzen zijn van de Pull&Bear en kon ik goedkoop tweedehands overkopen. Ze waren echt nog in perfecte staat, alleen een beetje te wijd bij mij kuiten. Een bekend probleem met overknees bij mij. Gelukkig was het erg makkelijk om de schoenen met naald en draad wat smaller te maken. Niemand die het ziet! Omdat ik lange benen heb, komen de laarzen maar net over de knie maar dat vind ik niet zo’n probleem.
Pull&Bear, gekocht op United Wardrobe voor 15 euro

Grijze overknee laarzen
In een eerder artikel schreef ik al een review over deze grijze overknees. Ze zijn meteen in mijn top 4 schoenen binnengekomen. Wat een gave laarzen vind ik dit. Daarnaast zitten ze ook nog eens heerlijk. Omdat het Chinese schoenen zijn, vallen ze behoorlijk smal bij de kuiten. Perfect voor mij dus. In eerste instantie dacht ik dat de laarzen ook maar net over de knee zouden komen, maar deze zijn juist mooi lang. Fijne schoenen dus.
Alieexpress, 20 euro inclusief verzenden

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: