Overknee laarzen van Alieexpress

De trend van dit najaar qua schoenen zijn de overknee laarzen. Ikzelf ben helemaal fan en heb nu twee paar van deze geweldige laarzen. Eén probleem is alleen dat ik de laarzen vaak niet pas, omdat mijn kuitomtrek te klein is. Heel jammer, want zo is het lastig om nieuwe schoenen te vinden. Nu koop ik de laatste tijd best wat kleding op Alieexpress en zo kwam ik ook de wereld aan overknee laarzen tegen. Aangezien Aziaten vaak nogal klein zijn dacht ik: laat ik hier eens een paar laarzen bestellen. Misschien passen die wel. Plus voor die 20 euro kon ik het niet laten. Vandaag vertel ik wat meer over de kwaliteit en maatvoering van de overknee laarzen van Alieexpress.

Kwaliteit
De kwaliteit is zo op het eerste gezicht echt prima. Ik heb de laarzen nog maar net binnen en heb ze nog niet veel gedragen, dus kan niet zeggen wat de kwaliteit op langere termijn is. Wel zijn de laarzen echt heel netjes afgewerkt en zijn de hakken erg stevig. Dat is in ieder geval het belangrijkste.

Maat
De maat is eigenlijk perfect. Zoals ik al zei heb ik behoorlijk smalle kuiten. De meeste laarzen moet ik dan ook kleiner maken, maar dat was hier niet het geval. De laarzen zijn dus goed voor mensen die niet te dikke kuiten hebben. Qua schoenmaat is het eigenlijk gelijk aan de normale schoenmaat. Ik heb normaal altijd maat 40 en had ik de laarzen dus ook in maat 40 besteld. Die passen prima. Wel zijn ze wat krap, dus als je bijvoorbeeld een halve maat hebt kan je beter een maatje groter nemen.

Eindoordeel
Voor mensen met een klein budget zijn dit echt de perfecte laarzen. De kwaliteit is gewoon prima en al helemaal voor deze prijs. Ze waren namelijk maar 20 euro inclusief verzenden. Wel zijn de laarzen alleen voor mensen met smalle/dunne kuiten. De laarzen vallen namelijk niet erg breed. Gelukkig voor mij, want laarzen in Nederland zijn mij altijd veel te wijd. Het enige nadeel is dat de laarzen moeilijk aan te trekken zijn de eerste keer. Ik heb dit zelf opgelost door een plastic zakje om mijn hak te doen, zodat ik er makkelijk in kwam. De tweede keer lukt dit al veel beter.
Wil jij ook zo’n mooi paar laarzen? Er zijn veel aanbieders die deze laarzen verkopen. Ik kan er niet specifiek één aanraden, maar gewoon op overknee laarzen zoeken en dan vind je ze wel.

Wat vind je van de laarzen?

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: